Creatief met lichtbak en mokken

      Geen reacties op Creatief met lichtbak en mokken

Vandaag mijn lamineerapparaat weer eens afgestoft.

Ik heb een lichtbak en ben hiervoor een nieuwe tekst gaan bedenken.
Er zitten losse letters bij maarja als Handletteren je hobby is 😏…

Ik heb gewoon de kaartjes die bij de letterbak horen en de breedte van de letterbak opgemeten. Op doorschijnend papier ga ik met de lettertypes en de tekst aan de slag. Dan knip ik de 3 stroken op de goede maat uit en leg ze tussen het lamineerfolie. Als het groene lampje brand van het apparaat is deze warm genoeg en mag de folie erdoorheen. Ik leg er altijd even een zwaar boek op als hij uit het apparaat komt zodat het folie mooi plat blijft.
Nu even knippen en ze kunnen in de lichtbak. Lichtknopje aan, super gezellig 😃.
Zeker nu de donkere dagen eraan komen.

Hier kan je lamineerapparaten vinden: http://www.creatiefmetmo.nl/links/lamineerapparaat.php

Ook heb ik 2 mokken even gezellig opgeleukt met mijn edding porseleinstiften.
Eerst even goed uittekenen op papier wat je in gedachte hebt, dan hoef je het idee alleen maar na te tekenen op de mok. Mocht er toch iets fout gaan, niet in de stress schieten want nu kun je het nog verwijderen!
Ik gebruik hiervoor gewoon een snoetenpoetser 😉
Wel goed droogmaken voordat je weer verder gaat tekenen.
Ben je tevreden..dan kun je ze in de oven afbakken op 160 graden. Dan zijn ze vaatwasmachinebestendig 👍🏻
Ook leuk voor kids om te maken voor een juf, papa, oma en opa etc

Hier kan je edding porseleinstiften vinden: http://www.creatiefmetmo.nl/links/porseleinstift.php

Nog een fijne creatieve zondag iedereen 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *